LiveZilla Live Help
  • ДДКом Акција старо за ново
  • ДДХост- Официјален Регистрар за .МК домени
  • Пререгистрирајте го Вашиот .мк домен за 0 денари
  • Најголем избор на ИТ продукти во DDStore.mk
  • КОНЕЧНО! Долгоочекуваните ATI R-серии на графички карти во http://DDStore.MK/ по најдобри цени
  • Акција старо за ново + лиценцирање

30% Попуст на 120 GB SSD Samsung - 4100 денари

Голема неповторлива акција на ССД диск Samsung EVO Basic 120GB по цена од 4.100 денари!!!

30% попуст (заштедувате 1237 денари)

Количините се ограничени. Акцијата трае до крајот на месец мај!

 

 
Можности за плаќање : Кредитна картичка, уплата во банка, уплата при подигнување на производот или фактура.
 
Направете ја нарачката онлјан, или контактирајте нé, ние ќе ја направиме нарачката за Вас.
 
Доколку нарачувате он-лајн, потврдете ја нарачката по редовна цена, цената ќе биде ажурирана по комплетирање на нарачката.
 

 

Велигденска промоција BENQ проектори со 3 години гаранција

Голема велигденска акција на BenQ проектори.
Ваше мини домашно кино, сега со цени 16600 денари.Избор на повеќе модели со Wireless и Full HD.

Projector BenQ MS504 3000Ansi 13000:1 Black

Цена

16,620 ден.

15.300 ден.

 

Projector BenQ MS504 3000Ansi 13000:1 Black

 

Гаранција

1080

дена

 
 
Projector BenQ MS521P 3000Ansi 13000:1 Black

Цена

18,408 ден.

16.900 ден.

 

Projector BenQ MS521P 3000Ansi 13000:1 Black

 

Гаранција

1080

дена

 
 
Projector BenQ MW523 WXGA 3000Ansi 10000:1 Black

Цена

25,747 ден.

23.800 ден.

 

Projector BenQ MW523 WXGA 3000Ansi 10000:1 Black

 

Гаранција

1080

дена

 
 
Projector BenQ MW663 3000 Ansi 13000:1 Black with wireless adapter

Цена

32,192 ден.

29.200 ден.

 

Projector BenQ MW663 3000 Ansi 13000:1 Black with wireless adapter

 

Гаранција

1080

дена

 
 
Projector BenQ MX505 3000 Ansi 13000:1 Black

Цена

21,779 ден.

20.200 ден.

 

Projector BenQ MX505 3000 Ansi 13000:1 Black

 

Гаранција

1080

дена

 
 
Projector BenQ MX662 3500 Ansi 13000:1 Black with wireless adapter

Цена

33,684 ден.

30.700 ден.

 

Projector BenQ MX662 3500 Ansi 13000:1 Black with wireless adapter

 

Гаранција

1080

дена

 
 
Projector BenQ MX722 4000Ansi  XGA 5300:1 White

Цена

41,306 ден.

37.400 ден.

 

Projector BenQ MX722 4000Ansi XGA 5300:1 White

 

Гаранција

1080

дена

 
 
Projector BenQ SP840 4000Ansi Full HD Black

Цена

61,406 ден.

56.500 ден.

 

Projector BenQ SP840 4000Ansi Full HD Black

 

Гаранција

1080

дена

 
 
Projector BenQ W1070 2000 Ansi 10000:1 Full HD White

Цена

46,554 ден.

42.000 ден.

 

Projector BenQ W1070 2000 Ansi 10000:1 Full HD White

 

Гаранција

1080

дена

 
 
Projector BenQ W1300 2000 Ansi 10000:1 Full HD White

Цена

49,526 ден.

44.600 ден.

 

Projector BenQ W1300 2000 Ansi 10000:1 Full HD White

 

Гаранција

1080

дена

 
 
 
НАМАЛУВАЊЕ НА BENQ ПРОЕКТОРИ

 

 

Акцијата трае до 31.04.2014 до 23:59 или до трошење на залихите

 

 

Можности за плаќање : Кредитна картичка, уплата во банка, уплата при подигнување на производот или фактура.


Направете ја нарачката онлјан, или контактирајте нé, ние ќе ја направиме нарачката за Вас.

 

Доколку нарачувате онлајн, направете ја нарачката по редовна цена, истата ќе биде ажурирана по комплетирање на нарачката

 

 

Brands

Локација

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Работно време

Понеделник - Петок

09:00-17:00