Блог

Ново во ДДСтор - торби од врвниот производител THULE

Ново во ДДСтор
торби од врвниот производител
THULE
ранци за планинарење, патни торби, торби за преносни компјутери

THULE CAPSTONE 40L WOMEN'S HIKING PACK (62 x 30 x 22)CM - CROWN JEWEL/POTION
Цена: 9.476  ден.
THULE GAUNTLET 3.0 13" MACBOOK ATTACHÉ (32.8X23X2.5)CM - BLACK
Цена: 4.581  ден.

THULE CAPSTONE 32L MEN'S HIKING PACK (61 x 27 x 22)CM - BLACK/DARK SHADOW
Цена: 8.245  ден.
THULE GAUNTLET iPhone® 5/5s CASE (12.7x6.1x1.3)CM - BLACK
Цена: 1.385  ден.
THULE ENROUTE™ STRUT DAYPACK 15” MACBOOK PRO (14.6” PC) AND IPAD/10.1” TABLET - COBALT
Цена: 6.751  ден.
THULE SUBTERRA 15" MACBOOK PRO LAPTOP ATTACHE (24.6 x 35.8 x 1.8)CM - BLACK
Цена: 5.787  ден.

 

ПРЕГЛЕДАЈ УШТЕ

 

 

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00