PantherGaming
Slide item 1
Slide item 2
3
5
Slide item 5
Slide item 6
8
9

Веб продавница

       

Хардвер


Најголем избор на ИТ опрема

Преку 35.000 продукти во една онлајн продавница. Достава низ цела Македонија во рок од 48 часа по потврдена нарачка.

Нарачките потврдени до 11:00 се испорачуваат истиот ден.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00