Хостирање

DDHost - Join Us in the Cloud

 

ДДХост е меѓу првите хостинг компании во Македонија, која денес опслужува повеќе од 2000 корсници во Македонија.

ДДХост е една од првите хостинг компании во Македонија која преку 10 години успешно работи на нашиот пазар. ДДХост во саработка со неколку од 10-те најголемите светски хостинг компании има за цел да ви овозможи беспрекорна функционалност на вашата веб страница. Хостинг серверите се лоцирани во Германија, Полска и Америка и нив ги одржуваат преку 400 вработени кои 24/7 часа се грижат за стабилноста на серверите и поддршката на нивните корисници. На серверите се хостирани преку 4.000.000 домени, што значи дека вкупно се опслужуваат преку 3 милиони корисници.

 

 Коментари Од Корисници

  Ги користам хостинг услугите на ДДком повеќе од 5 години и имам само пофални зборови
Ратко Мирчески
www.herc.mk
 

  Joomla MK работи на сервер од ДДХост. Да работи, и токму тоа и го мислиме - работи.
Тимот на Joomla MK
www.joomla.mk

 

  Стабилноста на серверите и професионалната поддршка достапна во секое време е она што е најважно за администраторот на било кој веб сајт или веб апликација. Кај ДДХост пронајдов се што ми беше потребно за максимално задоволство на моите клиенти.

Администратор на 
reklami.mk

 

  Задоволство е да се препорача ДДХост како хостинг решение бидејќи услугата е професионална, поддршката ефикасна а цената апсолутно достапна.
Уредник на 
preminportal.mk