ПОБРЗАЈТЕ! Гејминг акцијата завршува на 10.11.2013

Неделната гејминг акција завршува на 10.11.2013 23:59.

Со секоја нарачка направена во следните 24 часа, дополнителен ДДСтор.МК подарок

Дополнително, во следните 24 часа важат сите дневни промоции од изминатата недела

Промоцијата искористете ја за набавка на нова графичка картица:

Gaming

 

Гејминг конфигурација со новите графички картици

Gaming PC

 

Гејминг продукти - Дневни акции

 

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00