Неделна Acer акција на лаптопи и таблети

Неделна Acer акција на лаптопи и таблети

Нови модели, Нов дизајн, Подобрени перформанси

Екстра цени, 2 години гаранција

Acer Netbook 11.6'' V5-123-12102G32ns Silver

Цена

14,565 ден.

13,800 ден.

 Ultra Thin 11.6"

Acer Netbook 11.6'' V5-123-12102G32ns Silver

 

Гаранција

720

 

дена

 
 
Acer E1-532-29554G32Dnkk Celeron 2955U/4GB/320GB

Цена

15,707 ден.

14,950 ден.

 Best Buy

Acer Notebook E1-532-29554G32Dnkk Celeron 2955U/4GB/320GB

 

Гаранција

 

720 дена

 
 
Acer E1-530G-21174G50Dnkk Pentium 2117U/4GB/500GB/Geforce1GB

Цена

21,347 ден.

19,990 ден.

 VGA Nvidia Geforce 1GB

Acer Notebook E1-530G-21174G50Dnkk Pentium 2117U/4GB/500GB/Geforce1GB

 

Гаранција

 

720 дена

 
 
Acer Packard Bell ENTE69CX - 21174G50Dnsk Pentium 2117U/4GB/500GB Silver

Цена

20,990 ден.

19,990 ден.

 New
Acer Tablet A1-810 8" AndroidQuadCore/16MB/White

Цена

11,138 ден.

10,599 ден.

 QuadCore

Acer Tablet A1-810 8" AndroidQuadCore/16MB/White

 

Гаранција

 

720 дена

 
 
Acer Tablet B1-710 7" G01nr AnDualCore/16MB/White

Цена

8,214 ден.

7,822 ден.

 Best Buy

Acer Tablet B1-710 7" G01nr AnDualCore/16MB/White

 

Гаранција

 

720 дена

 
 
Acers V5-573-54204G50amm BlackI5-4200U/4GB/500GB

Цена

29,272 ден.

27,800 ден.

 i5-4200U - Black

Acer V5-573-54204G50amm BLACK I5-4200U/4GB/500GB

 

Гаранција

 

720 дена

 
 
Acer V5-573-54204G50amm Silver I5-4200U/4GB/500GB

Цена

29,272 ден.

27,800 ден.

  i5-4200U - Silver

Acer V5-573-54204G50amm SILVER I5-4200U/4GB/500GB

 

Гаранција

 

720 дена

 
 
Acer V5-573-54204G50amm GOLD I5-4200U/4GB/500GB

Цена

29,272 ден.

27,800 ден.

  i5-4200U - Gold

Acer V5-573-54204G50amm GOLD I5-4200U/4GB/500GB

 

Гаранција

 

720 дена

 
 
 
 

Акцијата трае до 30.11.2013 или до трошење на залихите.

Можности за плаќање : Кредитна картичка, уплата во банка, уплата при подигнување на производот или фактура.

Направете ја нарачката онлјан, или контактирајте не, ние ќе ја направиме нарачката за Вас.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00