Голема акција на гејминг напојувања

Голема акција на гејминг напојувања од серијата на Antec, CoolerMaster, Chieftec и DeepCool.

Цени почнувајќи од 2.390 денари!

Акцијата трае до среда - 24.09 или до трошење на залихите.

CoolerMaster B Seies, B700 Active PFC 230V only EU Cable, RS700-ACABD3-U1

Цена

4,551 ден.

3,900 ден.

 
Cooler Master G series, G 500W EU Cable, RS500-ACAAB1-EU

Цена

3,866 ден.

3,200 ден.

 

Cooler Master G series, G 500W EU Cable, RS500-ACAAB1-EU

 

Гаранција

1800

дена

 
 
Cooler Master G series, G 600W EU Cable, RS600-ACAAB1-EU

Цена

4,164 ден.

3,500 ден.

 

Cooler Master G series, G 600W EU Cable, RS600-ACAAB1-EU

 

Гаранција

1800

дена

 
 
Cooler Master G series, G 700W EU Cable, RS700-ACAAB1-EU

Цена

5,453 ден.

4,600 ден.

 

Cooler Master G series, G 700W EU Cable, RS700-ACAAB1-EU

 

Гаранција

1800

дена

 
 
Cooler Master Vanguard series, Vanguard 850W A/EU Cable, RS850-AFBAG1-EU / UK

Цена

10,690 ден.

 9,200 ден.

 
PSU Chieftec APS-850CB A-135 850W rp. 14cm Fan, Active PFC, 85 efficency, cable management

Цена

7,902 ден.

7,000 ден.

 
HIGH CURRENT GAMER HCG-520M  520W rp. semimodular, 13.5cm     DBB fan, up to 88% efficient, to reduce your electricity bill,

Цена

5,274 ден.

4,700 ден.

 
HIGH CURRENT GAMER HCG-750M  750W rp. semimodular, 13.5cm LED DBB fan, up to 88% efficient, to reduce your electricity bill,

Цена

7,556 ден.

6,800 ден.

 
HIGH CURRENT GAMER HCG-850M  850W rp. semimodular, 13.5cm LED DBB fan, up to 88% efficient, to reduce your electricity bill,

Цена

8,630 ден.

7,900 ден.

 
TRUE POWER CLASSIC TP-550C GOLD  550W rp. 12cm DBB fan, up to 92% efficient, to reduce your electricity bill,                                                                     Sa

Цена

5,301 ден.

4,750 ден.

 
TRUE POWER CLASSIC TP-650C GOLD  650W rp. 12cm DBB fan, up to 92% efficient, to reduce your electricity bill,                                                                     Sa

Цена

6,581 ден.

5,900 ден.

 
EARTHWATTS Series EA - 650 PLATINUM  650W rp. 12cm DBB fan, up to 94% efficient, to reduce your electricity bill,                                                              Save Ener

Цена

7,050 ден.

6,350 ден.

 
HIGH CURRENT PRO HCP - 850 PLATINUM  850W rp. modular, 13.5cm DBB fan, up to 94% efficient, to reduce your electricity bill,

Цена

13,150 ден.

12,300 ден.

 
HIGH CURRENT PRO HCP-1000 PLATINUM 1000W rp. modular, 13.5cm DBB fan, up to 94% efficient, to reduce your electricity bill,                                                              16-

Цена

15,345 ден.

14,500 ден.

 
HIGH CURRENT PRO HCP-1300 PLATINUM 1300W rp. modular, 13.5cm DBB fan, up to 94% efficient, to reduce your electricity bill,                                                              Sav

Цена

18,634 ден.

17,600 ден.

 
PSU 500W Deepcool DA500-M Modular Black

Цена

2,828 ден.

2,390 ден.

 

PSU 500W Deepcool DA500-M Modular Black

 

Гаранција

720

дена

 
 
Можности за плаќање : Кредитна картичка, уплата во банка, уплата при подигнување на производот или фактура.


Направете ја нарачката онлјан, или контактирајте нé, ние ќе ја направиме нарачката за Вас.

 

Доколку нарачувате онлајн, направете ја нарачката по редовна цена, истата ќе биде ажурирана по комплетирање на нарачката

 

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00