Голема акција на гејминг куќишта!

Голема акција на гејминг куќишта од серијата на Antec, CoolerMaster и DeepCool.

Цени почнувајќи од 1.950 денари!

Акцијата трае до крајот на месец септември или до трошење на залихите.

CM-Chassic Elite 360 black w/CM Elite 460W 12cm Fan PassivePFC RC-360-KKPK-GP

Цена

4,353 ден.

3,800 ден.

 
CoolerMaster Case Storm Scout 2, Gray with window, SGC-2100-GWN1

Цена

5,940 ден.

4,900 ден.

 

CoolerMaster Case Storm Scout 2, Gray with window, SGC-2100-GWN1

 

Гаранција

1800

дена

 
 
CoolerMaster Case HAF 922, RC-922M-KKN1-GP HAF Mini Tower with 20 cm fan in the front and top

Цена

5,940 ден.

5,550 ден.

 
CoolerMaster Case HAF 922 with tranprent side panel, RC-922M-KWN1-GP HAF Mini Tower

Цена

6,347 ден.

6,000 ден.

 
Case Antec THREE HUNDRED TWO Gaming Series, Three Hundred Reloaded, built specifically for gamers

Цена

4,904 ден.

4,350 ден.

 
Case Antec GX500 GX Series, Designed to be bold, Specification>>

Цена

3,486 ден.

3,150 ден.

 

Case Antec GX500 GX Series, Designed to be bold, Specification>>

 

Гаранција

720

дена

 
 
P100                Performance One Series,  Sophisticated Performance Refined, Specification>> drive bays: - 2 x 5.25” tool-less drive b

Цена

5,471 ден.

5,000 ден.

 
ATX Midi Tower Case Zalman Z12 Plus Black

Цена

4,633 ден.

4,100 ден.

 

ATX Midi Tower Case Zalman Z12 Plus Black

 

Гаранција

 

дена

 
 
ATX Case DeepCool Pangu V2 Black

Цена

3,558 ден.

3,000 ден.

 

ATX Case DeepCool Pangu V2 Black

 

Гаранција

360

дена

 
 
 Можности за плаќање : Кредитна картичка, уплата во банка, уплата при подигнување на производот или фактура.

Направете ја нарачката онлјан, или контактирајте нé, ние ќе ја направиме нарачката за Вас.

Доколку нарачувате онлајн, направете ја нарачката по редовна цена, истата ќе биде ажурирана по комплетирање на нарачката

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00