Акција на компјутерски конфигурации за месец ноември од 9000 денари

Голема ноемвриска ацкија на компјутерски конфигурации.

Цени почнувајќи од 9.000 денари!

Можност за составување конфигурација по ваша желба

Со секоја купена конфигурација добивате попуст на Samsung ССД дискови:

SSD Samsung 2.5" EVO 120GB - 4.600 денари - 4.190 денари

SSD Samsung 2.5" EVO 250GB - 7.700 денари - 7.100 денари

Акцијата трае до крајот на месец ноември или до трошење на залихите!

DD-Home

Цена

12,494 ден.

11,500 ден.

 

DD-Home

 

Гаранција

0

дена

 
 
DD-Gamer

Цена

31,699 ден.

30,100 ден.

 

DD-Gamer

 

Гаранција

360

дена

 
 
DD-Cancelаrea

Цена

9,901 ден.

9,000 ден.

 

DD-Cancelаrea

 

Гаранција

360

дена

 
 
DD-Expert

Цена

64,898 ден.

61,500 ден.

 

DD-Expert

 

Гаранција

360

дена

 
 
DD-Gamer Lite

Цена

20,347 ден.

19,300 ден.

 

DD-Gamer Lite

 

Гаранција

360

дена

 
 
DD-64

Цена

15,421 ден.

14,500 ден.

 

DD-64

 

Гаранција

0

дена

 
 
DD-Extreme

Цена

84,174 ден.

80,500 ден.

 

DD-Extreme

 

Гаранција

0

дена

 
 
DD-Gamer Pro

Цена

39,553 ден.

37,500 ден.

 

DD-Gamer Pro

 

Гаранција

1080

дена

 
 

Можности за плаќање : Кредитна картичка, уплата во банка, уплата при подигнување на производот или фактура.

Направете ја нарачката онлјан, или контактирајте нé, ние ќе ја направиме нарачката за Вас.

Доколку нарачувате онлајн, направете ја нарачката по редовна цена, истата ќе биде ажурирана по комплетирање на нарачката