Неверојатни цени за користени Dell и HP Rack сервери - од 11900 денари

Неверојатни цени на HP и DELL Rack сервери од 11900 денари

Rack Server Dell PowerEdge 1950 1x Xeon dual core  3.00GHz 4 X 1GByte DDR2 FB n/a DVD-ROM

Цена

12,131 ден.

 
Rack Server Dell PowerEdge 1950 II 2x Xeon quad core 2.00GHz 2x 2GByte/ 667Mhz FB dimms n/a DVD-ROM

Цена

15,069 ден.

 
Rack Server Dell PowerEdge 1950 III 2x Xeon quad core  2.50GHz 2x 2GByte/ 667Mhz FB dimms n/a DVD-ROM

Цена

16,345 ден.

 
Rack Server Dell PowerEdge 2950 2x Xeon dual core  2.33GHz 2 x 2GByte PC2-5300F 667Mhz dimms n/a DVD-ROM

Цена

14,685 ден.

 
Rack Server Dell PowerEdge 2950 II 2x Xeon dual core  2.33GHz 2x 1GByte/ 667Mhz FB dimms n/a DVD-ROM

Цена

15,962 ден.

 
Rack Server Dell PowerEdge 2950 III 2x Xeon quad core  3.00GHz 2x 2GByte/ 667Mhz FB dimms n/a DVD-ROM

Цена

20,176 ден.

 
Rack Server HP Proliant DL360 G5 1 X Xeon quad core  2.00GHz   4 x 1GByte DDR2 FB n/a DVD-ROM

Цена

17,239 ден.

 
Rack Server HP Proliant DL580 G2 4 x AMD Opteron 3.0GHz 4 x 1GByte n/a DVD-ROM

Цена

16,345 ден.

 
 
Голем избор на користени и refurbished (фабрички репарирани) компјутери, лаптопи, сервери, монитори од најпознатите производители Apple, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo по најдобри цени. Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти. Компјутерите се увезени од ЕУ и најчесто се предходно користенеи во банки и во јавни институции. Компјутерите ги продаваме во 100% исправна состојба, со поминати тестови на секоја компонента посебно и за истото даваме 30 дена гаранција. Можност за 1 година гаранција со доплата. Одобруваме дополнителен попуст за поголеми нарачки.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00