CoolerMaster гејминг акција!

Голема јануарска акција на CoolerMaster гејминг опрема - куќишта, напојувања, кулери, тастатури и глувчиња.

Цени почнувајќи од 1460 денари.

Aкцијата трае до крајот на месец јануари или до трошење на залихите.

Cooler Master  Hyper 212 Evo Universal Tower cooler, 4 CDC heatpipes, 120mm 600-1600RPM PWM fan RR-212E-16PK-R1

Цена

1,874 ден.

1,650 ден.

 
CoolerMaster Case Storm Enforcer with side window, SGC-1000-KWN1

Цена

5,452 ден.

5,250 ден.

 

CoolerMaster Case Storm Enforcer with side window, SGC-1000-KWN1

 

Гаранција

1800

дена

 
 
CoolerMaster Case Storm Scout 2, Black with window, SGC-2100-KWN1

Цена

5,940 ден.

4,500 ден.

 

CoolerMaster Case Storm Scout 2, Black with window, SGC-2100-KWN1

 

Гаранција

1800

дена

 
 
Cooler Master G series, G 700W EU Cable, RS700-ACAAB1-EU

Цена

5,453 ден.

4,650 ден.

 

Cooler Master G series, G 700W EU Cable, RS700-ACAAB1-EU

 

Гаранција

1050

дена

 
 
Cooler Master Vanguard series, Vanguard 850W A/EU Cable, RS850-AFBAG1-EU / UK

Цена

10,690 ден.

 9,200 ден.

 
Cooler Master Vanguard series, Vanguard 1000W A/EU Cable, RSA00-AFBAG1-EU / UK

Цена

12,389 ден.

 10,900 ден.

 
CoolerMaster Cosmos SE, Black , Transprent window version, COS-5000-KWN1

Цена

10,181 ден.

 8,400 ден.

 
Cooler Master Nepton 240M, 240 x 27mm  Radiator, 2x 120mm Fan, 800 - 2400 RPM RL-N24M-24PK-R1

Цена

5,255 ден.

4,680 ден.

 
Cooler Master VS series, 650W 80Plus Gold Modular PSU w/ EU Cable, RS650-AMAAG1-EU/UK

Цена

7,053 ден.

5,900 ден.

 
Cooler Master VS series, 450W 80Plus Gold Standard PSU w/ EU/UK Cable, RS450-AMAAG1-EU/UK

Цена

5,444 ден.

4,400 ден.

 
CoolerMaster Case Storm Stryker Case SGC-5000W-KWN1 White, Trooper with transparent window White and Black

Цена

9,672 ден.

8,400 ден.

 
Cooler Master Seidon 120V Rev.2

Цена

2,677 ден.

2,250 ден.

 

Cooler Master Seidon 120V Rev.2

 

Гаранција

350

дена

 
 
CoolerMaster Storm Devastator Gaming Keyboard & Mouse Red Light - MS2K & MB24

Цена

1,883 ден.

1,460 ден.

 
CoolerMaster Octane 7 color LED Keyboard + Mouse Bundle

Цена

2,478 ден.

1,950 ден.

 

CoolerMaster Octane 7 color LED Keyboard + Mouse Bundle

 

Гаранција

730

дена

 
 
CoolerMaster Storm Mech Aluminum Mechanical KB /Blue Switch /Full Backlit

Цена

7,922 ден.

7,150 ден.

 
CoolerMaster Gaming AlcorAlcor Optical Mouse

Цена

1,883 ден.

1,560 ден.

 

CoolerMaster Gaming AlcorAlcor Optical Mouse

 

Гаранција

350

дена

 
 

Можности за плаќање: кредитна картичка, уплата во банка, уплата при подигнување на продуктот и фактура.

Направете ја нарачката онлајн или контактирајте не, ние ќе ја направиме нарачката за Вас.

Доколку нарачувате онлајн, направете ја нарачката по редовната цена, истата ќе биде ажурирана по комплетирање на нарачката.

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00