Samsung SSD акција!

 

Голема акција на Samsung 850 SSD дискови.

Цени почнувајќи од 4.900 денари!

Акцијата трае до 15.03.2015 година или до трошење на залихите.

HDD Samsung 850 PRO, 128GB SATA3, Read up to 550MB/s , Write up to 470MB/s

Цена

7,016 ден.

6,350 ден.

 
HDD Samsung 850 PRO, 256GB SATA3, Read up to 550MB/s , Write up to 520MB/s

Цена

10,928 ден.

 9,990 ден.

   
SSD 2.5" Samsung 850 Evo 1TB SATA3 540MB/s

Цена

26,737 ден.

24,900 ден.

 

SSD 2.5" Samsung 850 Evo 1TB SATA3 540MB/s

 

Гаранција

720

дена

 
 
HDD Samsung 850 EVO, 120GB SATA3, Read up to 540MB/s , Write up to 520MB/s

Цена

5,747 ден.

4,900 ден.

 
HDD Samsung 850 EVO, 250GB SATA3, Read up to 540MB/s , Write up to 520MB/s

Цена

8,214 ден.

7,390 ден.

 

Можности за плаќање: кредитна картичка, уплата во банка, уплата при подигнување на продуктот и фактура.

Направете ја нарачката онлајн или контактирајте не, ние ќе ја направиме нарачката за Вас.

Доколку нарачувате онлајн, направете ја нарачката по редовната цена, истата ќе биде ажурирана по комплетирање на нарачката.

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00