Нови количини на користени бренд компјутери со лиценци

 

 
 

Користени компјутери од А класа од познати брендови со Windows лиценци - цени од 4500 денари

Пакет промоција - 10% попуст на SSD диск. 3-4 пати зголемени перформанси.

Пакет промоција - 10% попуст на монитор со секој купен компјутер.

Промотивно - 12 месеци гаранција без доплата

Можност за надградба на рам и хард диск со доплата.

 

 

СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА ЗА ОВОЈ МЕСЕЦ

 

Увезени компјутери од Европа

 
 
-20%
 
 

HP DC7800 SFF, E4500/2GB/80GB/DVD/WinVista

 

4.500 ден.

  5.255 ден.
 
 
 
-20%
 
 

HP DC7900 Tower C2D E8500/2GB/250GB/Win7Pro

 

8.400 ден.

   9.563 ден.
 
 
   
 
i3
 
 

Lenovo M71e SFF 3176 i3 2120

 

12.900 ден.

  13.964 ден.
 
 
 
i5
 
 

Dell Optiplex 790 Tower i5 2400

 

16.500 ден.

   17.900 ден.
 
 
   

 

 
 

ПАКЕТ ПОНУДА

Компјутер + Монитор со гратис нови тастатура и маус

 

 

-20%
 
 

HP DC7800 SFF + 19" Monitor, Gratis KB+Mouse

 

7.000 ден.

  8.280 ден.
 
 
 
-20%
 
 

Fujitsu P5731 Win7 + 19" Monitor, Gratis KB+Mouse

 

10.400 ден.

   12.188 ден.
 
 
   
 
 
 

Lenovo M70e SFF + 22" Wide Monitor, Gratis KB+Mouse

 

11.800 ден.

 
 
 
 
 
 
 

Dell Optiplex 790 Tower + 24" Monitor, Gratis KB+Mouse

 

21.500 ден.

  
 
 
   

 

 
 

ДОПОЛНИТЕЛНА ЗАШТЕДА

Надградени Gamer конфигурации

 
 
 

Зголемени перформанци

 

HP DC7900 Tower - Gamer C2D E8500/4GB/250GB/GT610 2GB

 

од 11.200  ден.

 
 
Gamer
 
 
 
 
Gamer
 
 
 
 

Зголемени перформанци

 

Dell Optiplex 790 Tower - Gamer i5 2400

 

од 21.200  ден.

 
 
 

10 ПАТИ ПОБРЗИ

Надградени Render конфигурации со SSD

 
 
SSD
 
 
 
 

Зголемени перформанци

 

Lenovo M71e SFF 3176 i3 2120/4GB/120GB SSD/500GB/Win7Pro Pre

 

од 15.900  ден.

 
 
 
 

Добивате повеќе со помалку

Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти. Компјутерите се увезени од ЕУ и најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.

 
 

Со надградба со SSD хард диск компјутерите работат 3-4 пати побрзо, со што за 2-3 пати пониска цена добивате многу побрз и постабилен компјутер од било која нова Office конфигурацијa

 

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00