Samsung SSD - 25% Cyber Weekend акција

На ваше барање, повторно на акција Samsung SSD дискови

Попусти до 25%

Акцијата трае до понеделник 30.11.2015 или до трошење на залихите

 

Попуст

Samsung 120GB 650 Series SSD SATA III, MZ-650120Z
 

Залиха

 

48 часа

 
 

Цена

3.078  ден.

Редовна цена:

3.899  ден.

 
 

Гаранција

730

дена

 
 

Samsung 120GB 650 Series SSD SATA III, MZ-650120Z

Производител: Samsung

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Samsung 120GB 850 EVO Series SSD SATA III, MZ-75E120B/EU
 

Залиха

 

48 часа

 
 

Цена

4.260  ден.

Редовна цена:

4.999  ден.

 
 

Гаранција

730

дена

 
 

Samsung 120GB 850 EVO Series SSD SATA III

Производител: Samsung

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Samsung 128GB 850 PRO Series SSD SATA III, MZ-7KE128BW
 

Залиха

 

48 часа

 
 

Цена

5.428  ден.

Редовна цена:

6.499  ден.

 
 

Гаранција

730

дена

 
 

Samsung 128GB 850 PRO Series SSD SATA III

Производител: Samsung

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Samsung 250GB 850 EVO Series SSD SATA III, MZ-75E250B/EU
 

Залиха

 

48 часа

 
 

Цена

5.982  ден.

Редовна цена:

6.999  ден.

 
 

Гаранција

730

дена

 
 

Samsung 250GB 850 EVO Series SSD SATA III

Производител: Samsung

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Samsung 500GB 850 EVO Series SSD SATA III, MZ-75E500B/EU
 

Залиха

 

48 часа

 
 

Цена

10.773  ден.

Редовна цена:

11.499  ден.

 
 

Гаранција

730

дена

 
 

Samsung 500GB 850 EVO Series SSD SATA III

Производител: Samsung

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 
 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00