Акција на професионални куќишта и напојувања

Месечна акција на куќишта и напојувања Antec и Cooler Master

Одлична можност и овој месец да составите  гејминг компјутер по ваш избор!

Сите конфигурации составени по избор на клиент, влегуваат во месечната наградна игра конфигурацја по избор на клиент

Акцијата трае до крајот на март или до трошење на залихите

Комплетна понуда на следниот линк
Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија!

 

Попуст

HIGH CURRENT PRO HCP - 750 PLATINUM  750W rp. modular, 13.5cm DBB fan, up to 94% efficient, to reduce your electricity bill,
 
 

Цена

9.642  ден.

Редовна цена:

10.384  ден.

 
 

Гаранција

2550

дена

 
 

HIGH CURRENT PRO HCP - 750 PLATINUM 750W rp. mo...

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

EDGE EDG550 GOLD  550W rp. 12cm DBB fan, up to 92% efficient, to reduce your electricity bill, Save Energy and M
 
 

Цена

6.922  ден.

Редовна цена:

7.326  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

EDGE EDG550 GOLD 550W rp. 12cm DBB fan, up to 9...

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

EDGE EDG750 GOLD  750W rp. 12cm DBB fan, up to 92% efficient, to reduce your electricity bill,                                                                     Save Energy and M
 
 

Цена

8.124  ден.

Редовна цена:

8.597  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

EDGE EDG750 GOLD 750W rp. 12cm DBB fan, up to 9...

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Antec GX200 BLUE w/ PSU VP500 2 x blue led Fans (120mm) blue led external controled speed, USB 3.0, Washable Air filter for bottom mount PSU, Routing holes for easy cable management, Max sized CPU cutout, 6 bay tool-less 2.5 or 3.5" drives
 
 

Цена

4.548  ден.

Редовна цена:

4.813  ден.

 
 

Гаранција

1080

дена

 
 

Antec GX200 BLUE w/ PSU VP500 2 x blue led Fans...

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

THREE HUNDRED TWO Gaming Series, Three Hundred Reloaded, built specifically for gamers
 
 

Цена

4.332  ден.

Редовна цена:

4.582  ден.

 
 

Гаранција

1080

дена

 
 

THREE HUNDRED TWO Gaming Series, Three Hundred Rel...

Part number: 0-761345-15320-1

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Antec GX200 w/PSU VP400, 1 x Fans (120mm) external controled speed, USB 3.0, Washable Air filter for bottom mount PSU, Routing holes for easy cable management, Max sized CPU cutout, 6 bay tool-less 2.5 or 3.5" drives
 
 

Цена

4.257  ден.

Редовна цена:

4.505  ден.

 
 

Гаранција

1080

дена

 
 

Antec GX200 w/PSU VP400, 1 x Fans (120mm) external...

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Antec GX500 BLUE w/ WINDOW   3 x blue led Fans (120mm) w/external speed control, 2 x USB 3.0, Washable Air filter for bottom pount PSU, Front air filter, Routing holes for easy cable management, Max sized CPU cutout, 2 bay tool-less 5.25" drives
 
 

Цена

2.910  ден.

Редовна цена:

3.080  ден.

 
 

Гаранција

1080

дена

 
 

Antec GX500 BLUE w/ WINDOW 3 x blue led Fans ...

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Antec GX200 BLUE 2 x blue led Fans (120mm) external controled speed, USB 3.0, Washable Air filter for bottom mount PSU, Routing holes for easy cable management, Max sized CPU cutout, 6 bay tool-less 2.5 or 3.5" drives
 
 

Цена

2.748  ден.

Редовна цена:

2.910  ден.

 
 

Гаранција

1080

дена

 
 

Antec GX200 BLUE 2 x blue led Fans (120mm) exter...

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Antec P50 WINDOW 2 x 120 mm + 1 x 80mm front intake fans (included), 2 x USB 3.0, Front air filter, Routing holes for easy cable management,
 
 

Цена

2.639  ден.

Редовна цена:

2.794  ден.

 
 

Гаранција

1080

дена

 
 

Antec P50 WINDOW 2 x 120 mm + 1 x 80mm front intak...

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Antec ISK600 1 x 120 mm rear fluid dynamic bearing (FDB) fan, Mini-ITX, Aluminium brushed aluminium case, 1 x USB 3.0, The ISK600 is the newest addition to Antec’s award-winning ISK line of Mini-ITX cases
 
 

Цена

2.639  ден.

Редовна цена:

2.794  ден.

 
 

Гаранција

1080

дена

 
 

Antec ISK600 1 x 120 mm rear fluid dynamic bearing...

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

VP-P Series VP350P-EC 350W rp. 12cm fan, quality, performance and incredible value. Up to 85% efficient, to reduce your electricity bill. Active PF
 
 

Цена

2.123  ден.

Редовна цена:

2.244  ден.

 
 

Гаранција

720

дена

 
 

VP-P Series VP350P-EC 350W rp. 12cm fan, quality,...

Part number: 0-761345-06430-9

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

HIGH CURRENT PRO HCP-1300 PLATINUM 1300W rp. modular, 13.5cm DBB fan, up to 94% efficient, to reduce your electricity bill,                                                              Sav
 
 

Цена

14.581  ден.

Редовна цена:

16.126  ден.

 
 

Гаранција

2550

дена

 
 

HIGH CURRENT PRO HCP-1300 PLATINUM 1300W rp. modul...

Part number: 0-761345-06260-2

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

HIGH CURRENT PRO HCP-1000 PLATINUM 1000W rp. modular, 13.5cm DBB fan, up to 94% efficient, to reduce your electricity bill,                                                              16-
 
 

Цена

13.585  ден.

Редовна цена:

15.026  ден.

 
 

Гаранција

2550

дена

 
 

HIGH CURRENT PRO HCP-1000 PLATINUM 1000W rp. modul...

Part number: 0-761345-06260-2

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

EARTHWATTS Series EA - 650 PLATINUM  650W rp. 12cm DBB fan, up to 94% efficient, to reduce your electricity bill,
 
 

Цена

6.550  ден.

Редовна цена:

6.930  ден.

 
 

Гаранција

1080

дена

 
 

EARTHWATTS Series EA - 650 PLATINUM 650W rp. ...

Part number: 0-761345-04760-9

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

TRUE POWER CLASSIC TP-650C GOLD  650W rp. 12cm DBB fan, up to 92% efficient, to reduce your electricity bill,                                                                     Sa
 
 

Цена

5.948  ден.

Редовна цена:

6.292  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

TRUE POWER CLASSIC TP-650C GOLD 650W rp. 12cm D...

Part number: 0-761345-07704-0

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

HIGH CURRENT PRO HCP - 850 PLATINUM  850W rp. modular, 13.5cm DBB fan, up to 94% efficient, to reduce your electricity bill,
 
 

Цена

11.914  ден.

Редовна цена:

12.826  ден.

 
 

Гаранција

2550

дена

 
 

HIGH CURRENT PRO HCP - 850 PLATINUM 850W rp. mo...

Part number: 0-761345-06260-2

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

HIGH CURRENT GAMER HCG-520M  520W rp. semimodular, 13.5cm     DBB fan, up to 88% efficient, to reduce your electricity bill,
 
 

Цена

4.914  ден.

Редовна цена:

5.198  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

HIGH CURRENT GAMER HCG-520M 520W rp. semimodular...

Part number: 0-761345-06222-0

Производител: Antec

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master B2 Series, B600
 
 

Цена

3.739  ден.

Редовна цена:

4.149  ден.

 
 

Гаранција

700

дена

 
 

Cooler Master B2 Series, B600

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

CoolerMaster Termal Master Power 500W 120mm, TM500W-KWP500
 
 

Цена

1.574  ден.

Редовна цена:

1.702  ден.

 
 

Гаранција

700

дена

 
 

CoolerMaster Termal Master Power 500W 120mm, TM500...

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

CoolerMaster Case Storm Scout 2, Black with window, SGC-2100-KWN3
 
 

Цена

5.342  ден.

Редовна цена:

6.017  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

CoolerMaster Case Storm Scout 2, Black with window...

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master Vanguard V series 750W 80Plus Gold w/135mm Fan, Singal 12V rail, Full Modular, EU Cable, RS750-AFBAG1-EU
 
 

Цена

8.456  ден.

Редовна цена:

9.384  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

Cooler Master Vanguard V series 750W 80Plus Gold w...

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master Vanguard V series 850W 80Plus Gold w/135mm Fan, Singal 12V rail, Full Modular, EU Cable, RS850-AFBAG1-EU / UK
 
 

Цена

11.150  ден.

Редовна цена:

12.048  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

Cooler Master Vanguard V series 850W 80Plus Gold w...

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master B2 Series
 
 

Цена

3.089  ден.

Редовна цена:

3.427  ден.

 
 

Гаранција

700

дена

 
 

Cooler Master B2 Series

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master GM series, 450W PSU
 
 

Цена

4.026  ден.

Редовна цена:

4.467  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

Cooler Master GM series, 450W PSU

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master B2 Series, B700
 
 

Цена

4.629  ден.

Редовна цена:

5.136  ден.

 
 

Гаранција

700

дена

 
 

Cooler Master B2 Series, B700

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master GM series, 550W PSU
 
 

Цена

4.847  ден.

Редовна цена:

5.378  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

Cooler Master GM series, 550W PSU

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master GM series, 650W
 
 

Цена

5.287  ден.

Редовна цена:

5.866  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

Cooler Master GM series, 650W

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master VSM series
 
 

Цена

5.511  ден.

Редовна цена:

6.116  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

Cooler Master VSM series

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master GM series, 750W PSU
 
 

Цена

5.951  ден.

Редовна цена:

6.603  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

Cooler Master GM series, 750W PSU

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master Vanguard V series 650W 80Plus Gold w/135mm Fan, Singal 12V rail, Full Modular, EU Cable,, RS650-AFBAG1-EU
 
 

Цена

8.310  ден.

Редовна цена:

9.062  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

Cooler Master Vanguard V series 650W 80Plus Gold w...

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

CoolerMaster Cosmos SE, Black , Transprent window version, COS-5000-KWN1
 
Gamer

Цена

8.935  ден.

Редовна цена:

10.199  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

CoolerMaster Cosmos SE, Black , Transprent window ...

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 

Попуст

Cooler Master Vanguard V series 1000W 80Plus Gold w/135mm Fan, Singal 12V rail, Full Modular, EU Cable, RSA00-AFBAG1-EU / UK
 
 

Цена

12.653  ден.

Редовна цена:

14.044  ден.

 
 

Гаранција

1800

дена

 
 

Cooler Master Vanguard V series 1000W 80Plus Gold ...

Производител: Cooler Master

 
 
Прегледај
 
 
Во кошничка
 
 
 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00