Нови количини G.Skill со намалени цени

Нови количини G.Skill гејминг опрема
Механички тастатури, гејминг глувци, мемории, слушалки
 

Одлична можност овој месец да составите гејминг компјутер по ваш избор со G.SKILL меморија!

Сите конфигурации составени по избор на клиент, влегуваат во месечната наградна игра конфигурацја по избор на клиен.

Комплетна понуда на следниот линк
Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија!

 

MOUSE LASER GAMING G.SKILL RIPJAWS MX780

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

3.280  ден.

Гаранција

720

дена

MOUSE LASER GAMING G.SKILL RIPJAWS MX780

Part number: GM-L8200CL8-MX780D10

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
KEYBOARD MECHANICAL RIPJAWS KM780 RGB Cherry MX Brown

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

9.995  ден.

Гаранција

720

дена

KEYBOARD MECHANICAL RIPJAWS KM780 RGB Cherry MX Br...

Part number: GK-KCL1C3-KM780S10NA

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
KEYBOARD MECHANICAL RIPJAWS KM780 RED Cherry MX Blue

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

7.790  ден.

Гаранција

720

дена

KEYBOARD MECHANICAL RIPJAWS KM780 RED Cherry MX Bl...

Part number: GK-KSR1C2-KM780S10NA

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
KEYBOARD MECHANICAL RIPJAWS KM780 RED Cherry MX Brown

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

7.790  ден.

Гаранција

720

дена

KEYBOARD MECHANICAL RIPJAWS KM780 RED Cherry MX Br...

Part number: GK-KSR1C3-KM780S10NA

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
KEYBOARD MECHANICAL RIPJAWS KM780 RED Cherry MX Red

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

7.790  ден.

Гаранција

720

дена

KEYBOARD MECHANICAL RIPJAWS KM780 RED Cherry MX Re...

Part number: GK-KSR1C4-KM780S10NA

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 16GB (2x8GB) 1600MHz G.SKILL RipjawsX F3-12800CL10D-16GBXL

Залиха

48 Hours

Цена

4.810  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 16GB (2x8GB) 1600MHz G.SKILL RipjawsX F3-...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 2GB 1333MHz G.SKILL F3-10600CL9S-2GBNS

Залиха

48 Hours

Цена

800  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 2GB 1333MHz G.SKILL F3-10600CL9S-2GBNS

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz G.SKILL RipjawsX F3-12800CL9D-8GBXL

Залиха

Прашај

Цена

2.770  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz G.SKILL RipjawsX F3-1...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 8GB (2x4GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsZ F3-2400C10D-8GZH

Залиха

Прашај

Цена

3.560  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 8GB (2x4GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsZ F3-2...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 8GB (2x4GB) 2400MHz G.SKILL Sniper F3-2400C11D-8GSR

Залиха

Прашај

Цена

3.050  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 8GB (2x4GB) 2400MHz G.SKILL Sniper F3-240...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL Sniper F3-2400C11D-16GSR

Залиха

Прашај

Цена

5.350  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL Sniper F3-24...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL Ripjaws 4 F4-2400C15D-16GRR

Залиха

48 Hours

Цена

4.900  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL Ripjaws 4 F4...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2800MHz G.SKILL Ripjaws 4 F4-2800C16D-16GRR

Залиха

Прашај

Цена

6.473  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2800MHz G.SKILL Ripjaws 4 F4...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 64GB (4x16GB) 2800MHz G.SKILL RipjawsV F4-2800C15Q-64GVR

Залиха

Прашај

Цена

31.130  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 64GB (4x16GB) 2800MHz G.SKILL RipjawsV F4...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (4x4GB) 3000MHz G.SKILL Ripjaws 4 F4-3000C15Q-16GRR

Залиха

Прашај

Цена

7.740  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (4x4GB) 3000MHz G.SKILL Ripjaws 4 F4...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GRB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL Ripjaws 4 F4-3000C15D-16GRBB

Залиха

Прашај

Цена

6.554  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GRB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL Ripjaws 4 F...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL Trident Z F4-3200C16D-16GTZ

Залиха

Прашај

Цена

7.570  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL Trident Z F4...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3400MHz G.SKILL Trident Z F4-3400C16D-16GTZ

Залиха

48 Hours

Цена

10.068  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3400MHz G.SKILL Trident Z F4...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3600MHz G.SKILL Trident Z F4-3600C17D-16GTZ

Залиха

48 Hours

Цена

10.750  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3600MHz G.SKILL Trident Z F4...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM SO DIMM DDR4 2133 Mhz 4GB 2133MHz G.SKILL F4-2133C15S-4GRS

Залиха

48 Hours

Цена

1.427  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM SO DIMM DDR4 2133 Mhz 4GB 2133MHz G.SKILL F4-...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM SO DIMM DDR4 2133 Mhz 8GB 2133MHz G.SKILL F4-2133C15S-8GRS

Залиха

48 Hours

Цена

2.440  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM SO DIMM DDR4 2133 Mhz 8GB 2133MHz G.SKILL F4-...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM SO DIMM DDR4 2400 Mhz 4GB 2400MHz G.SKILL F4-2400C16S-4GRS

Залиха

48 Hours

Цена

1.518  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM SO DIMM DDR4 2400 Mhz 4GB 2400MHz G.SKILL F4-...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM SO DIMM DDR4 2400 Mhz 8GB 2400MHz G.SKILL F4-2400C16S-8GRS

Залиха

48 Hours

Цена

2.530  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM SO DIMM DDR4 2400 Mhz 8GB 2400MHz G.SKILL F4-...

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR2 2GB 800MHz G.SKILL F2-6400CL5S-2GBNT

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

1.560  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR2 2GB 800MHz G.SKILL F2-6400CL5S-2GBNT

Part number: F2-6400CL5S-2GBNT

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 4GB 1600MHz G.SKILL F3-1600C11S-4GNS

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

1.180  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 4GB 1600MHz G.SKILL F3-1600C11S-4GNS

Part number: F3-1600C11S-4GNS

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 4GB 1600MHz G.SKILL AEGIS F3-1600C11S-4GIS

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

1.273  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 4GB 1600MHz G.SKILL AEGIS F3-1600C11S-4GI...

Part number: F3-1600C11S-4GIS

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 8GB 1600MHz G.SKILL AEGIS F3-1600C11S-8GIS

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

2.290  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 8GB 1600MHz G.SKILL AEGIS F3-1600C11S-8GI...

Part number: F3-1600C11S-8GIS

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 16GB (2x8GB) 1866MHz G.SKILL RipjawsX F3-1866C9D-16GXM

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

5.120  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 16GB (2x8GB) 1866MHz G.SKILL RipjawsX F3-...

Part number: F3-1866C9D-16GXM

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsX F3-2400C11D-16GXM

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

5.270  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsX F3-...

Part number: F3-2400C11D-16GXM

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR3 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL Sniper F3-1866C9D-16GSR

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

5.140  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR3 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL Sniper F3-18...

Part number: F3-1866C9D-16GSR

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 4GB 2133MHz G.SKILL AEGIS F4-2133C15S-4GIS

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

1.303  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 4GB 2133MHz G.SKILL AEGIS F4-2133C15S-4G...

Part number: F4-2133C15S-4GIS

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 8GB 2133MHz G.SKILL AEGIS F4-2133C15S-8GIS

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

2.260  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 8GB 2133MHz G.SKILL AEGIS F4-2133C15S-8G...

Part number: F4-2133C15S-8GIS

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 8GB 2400MHz G.SKILL AEGIS F4-2400C15S-8GIS

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

2.300  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 8GB 2400MHz G.SKILL AEGIS F4-2400C15S-8G...

Part number: F4-2400C15S-8GIS

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsV F4-2400C15D-16GVR red

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

4.900  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsV F4-...

Part number: F4-2400C15D-16GVR

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsV F4-2400C15D-16GVS silver

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

4.900  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsV F4-...

Part number: F4-2400C15D-16GVS

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsV F4-2400C15D-16GVB blue

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

4.900  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 2400MHz G.SKILL RipjawsV F4-...

Part number: F4-2400C15D-16GVB

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL RipjawsV F4-3000C15D-16GVR red

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

6.554  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL RipjawsV F4-...

Part number: F4-3000C15D-16GVRB

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL RipjawsV F4-3000C15D-16GVR grey

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

6.554  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL RipjawsV F4-...

Part number: F4-3000C15D-16GVGB

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL RipjawsV F4-3000C15D-16GVR blue

Залиха

Прашај

Gamer

Цена

6.910  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL RipjawsV F4-...

Part number: F4-3000C15D-16GVR

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL RipjawsV F4-3200C16D-16GVKB blue

Залиха

Прашај

Gamer

Цена

6.768  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL RipjawsV F4-...

Part number: F4-3200C16D-16GVKB

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL RipjawsV F4-3200C15D-16GVR red

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

7.870  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL RipjawsV F4-...

Part number: F4-3200C15D-16GVR

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL RipjawsV F4-3200C15D-16GVK black

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

7.870  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL RipjawsV F4-...

Part number: F4-3200C15D-16GVK

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (1x16GB) 2800MHz G.SKILL RipjawsV F4-2800C15S-16GVR red

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

7.690  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (1x16GB) 2800MHz G.SKILL RipjawsV F4...

Part number: F4-2800C15S-16GVR

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 32GB (2x16GB) 3200MHz G.SKILL RipjawsV F4-3200C15D-32GVK black

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

15.910  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 32GB (2x16GB) 3200MHz G.SKILL RipjawsV F4...

Part number: F4-3200C15D-32GVK

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL Trident Z F4-3000C15D-16GTZ

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

7.610  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz G.SKILL Trident Z F4...

Part number: F4-3000C15D-16GTZ

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL Trident Z F4-3200C15D-16GTZ

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

8.570  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz G.SKILL Trident Z F4...

Part number: F4-3200C15D-16GTZ

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM SO DIMM DDR3 1600 Mhz 4GB 1600MHz G.SKILL F3-1600C11S-4GSL 1.5v

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

1.355  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM SO DIMM DDR3 1600 Mhz 4GB 1600MHz G.SKILL F3-...

Part number: F3-12800CL11S-4GBSQ

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM SO DIMM DDR3 1600 Mhz 8GB 1600MHz G.SKILL F3-1600C11S-8GSL 1.5v

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

2.410  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM SO DIMM DDR3 1600 Mhz 8GB 1600MHz G.SKILL F3-...

Part number: F3-1600C11S-8GSQ

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM SO DIMM DDR3 1600 Mhz 4GB 1600MHz G.SKILL F3-1600C11S-4GSL 1.35v

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

1.355  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM SO DIMM DDR3 1600 Mhz 4GB 1600MHz G.SKILL F3-...

Part number: F3-1600C11S-4GSL

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
RAM SO DIMM DDR3 1600 Mhz 8GB 1600MHz G.SKILL F3-1600C11S-8GSL 1.35v

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

2.390  ден.

Гаранција

1800

дена

RAM SO DIMM DDR3 1600 Mhz 8GB 1600MHz G.SKILL F3-...

Part number: F3-1600C11S-8GSL

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
MOUSEPAD G.SKILL RUBBER 350x260x3mm Ambidextrous Black

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

490  ден.

Гаранција

360

дена

MOUSEPAD G.SKILL RUBBER 350x260x3mm Ambidextrous B...

Part number: GH-D71DVE-SV710V12

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
MEMORY CARD G.SKILL MICRO SD 32GB CL10 w/adapter

Залиха

48 Hours

Цена

727  ден.

Гаранција

1800

дена

MEMORY CARD G.SKILL MICRO SD 32GB CL10 w/adapter

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
MEMORY CARD G.SKILL MICRO SD 64GB CL10 w/adapter

Залиха

48 Hours

Цена

1.375  ден.

Гаранција

1800

дена

MEMORY CARD G.SKILL MICRO SD 64GB CL10 w/adapter

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
HEADPHONES RIPJAWS SR910 - REAL 7.1 HEADSET, Neodymium Magnet, 5x DRIVERS, 20Hz-20KHz

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

7.439  ден.

Гаранција

720

дена

HEADPHONES RIPJAWS SR910 - REAL 7.1 HEADSET, Neody...

Part number: GH-D71NRE-SR910V10

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка
HEADPHONES RIPJAWS SV710 - VIRTUAL 7.1 HEADSET, Neodymium Magnet, 1xDRIVER 50mm,20Hz-20KHz

Залиха

48 Hours

Gamer

Цена

4.910  ден.

Гаранција

720

дена

HEADPHONES RIPJAWS SV710 - VIRTUAL 7.1 HEADSET, Ne...

Part number: GH-D71DVE-SV710V10

Производител: G.SKILL

Прегледај
Во кошничка

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00