Користени Dell Workstation графички станици

Користени бренд компјутери - заштеда до 70%

Dell Workstation конфигурации оптимизирани за графичка обработка.
Модели со Nvidia Quadro графички карти

Комплетна понуда на следниот линк

Цена 18900 денари, 12 месеци гарација

Компјутерите се А класа од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo во 100% исправна состојба, со поминати тестови на секоја компонента посебно.
Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти. Компјутерите се увезени од ЕУ и најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.
Можност за доградба на хард диск и рам меморија. Одобруваме дополнителен попуст за поголеми нарачки.

Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија

HP Elite 8200 SFF Gamer i5 2400/8GB/GTX750Ti 2GB/250GB/DVD/Win7Pro

Залиха

ДА

Gamer

Цена

23.200  ден.

Гаранција

365

дена

HP Elite 8200 SFF Gamer i5 2400/8GB/GTX750Ti 2GB/2...

Part number: DC8200

Производител: Hp

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DELL Precision 490 WORKSTATION Intel® Xeon® x2 3.2 Ghz/Nvidia Quadro/4 GB RAM/750 GB HDD/Win7pro

Залиха

ДА

Цена

18.900  ден.

Редовна цена:

20.000  ден.

Гаранција

365

дена

DELL Precision 490 WORKSTATION Intel® Xeon®...

Part number: Dell Optiplex 780

Производител: DELL

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DELL Precision T3400 WORKSTATION Q9400 Quad 2.67 Ghz/Nvidia Quadro/4 GB RAM/750 GB HDD/Win7pro

Залиха

ДА

Цена

18.900  ден.

Редовна цена:

20.000  ден.

Гаранција

365

дена

DELL Precision T3400 WORKSTATION Q9400 Quad 2.67 G...

Part number: Dell Optiplex 780

Производител: DELL

Прегледај
Во кошничка
HP Elite 8200 SFF OfficePro SSD i5 2400/4GB/120GB SSD/DVD/Win7Pro

Залиха

ДА

Цена

17.900  ден.

Гаранција

365

дена

HP Elite 8200 SFF OfficePro SSD i5 2400/4GB/120GB ...

Part number: DC8200

Производител: Hp

Прегледај
Во кошничка

Попуст

HP Elite 8200 SFF i5 2400/4GB/250GB/DVD/Win7Pro

Залиха

ДА

Цена

14.900  ден.

Редовна цена:

16.500  ден.

Гаранција

365

дена

HP Elite 8200 SFF i5 2400/4GB/250GB/DVD/Win7Pro

Part number: DC8200

Производител: Hp

Прегледај
Во кошничка

Попуст

HP 6200 PRO SFF Core i3 2100/4GB/500GB/DVD/Win7Pro

Залиха

ДА

Цена

12.500  ден.

Редовна цена:

14.000  ден.

Гаранција

365

дена

HP 6200 PRO SFF Core i3 2100/4GB/500GB/DVD/Win7Pro

Part number: DC6200

Производител: Hp

Прегледај
Во кошничка
Dell Optiplex 780 DT - Gamer C2D E8400/4GB/GT610 2GB/160GB/DVD/Win7Pro

Залиха

ДА

Gamer

Цена

10.900  ден.

Гаранција

365

дена

Dell Optiplex 780 DT - Gamer C2D E8400/4GB/GT610 2...

Part number: Dell Optiplex 780

Производител: DELL

Прегледај
Во кошничка

Попуст

Lenovo M57p Micro PC + 19" Monitor, Gratis KB+Mouse

Залиха

ДА

Пакет

Цена

9.950  ден.

Редовна цена:

10.600  ден.

Гаранција

365

дена

Lenovo M57p Micro PC + 19" Monitor, Gratis KB...

Part number: M57p USFF bundle

Производител: LENOVO

Прегледај
Во кошничка
Dell Optiplex 780 DT C2D E8400/4GB/160GB/DVD/Win7Pro

Залиха

ДА

Цена

8.500  ден.

Гаранција

365

дена

Dell Optiplex 780 DT C2D E8400/4GB/160GB/DVD/Win7P...

Part number: Dell Optiplex 780

Производител: DELL

Прегледај
Во кошничка
HP Elite 8000 SFF C2D E8400/4GB/250GB/DVD/Win7Pro

Залиха

ДА

Цена

8.400  ден.

Гаранција

365

дена

HP Elite 8000 SFF C2D E8400/4GB/250GB/DVD/Win7Pro

Part number: DC8000

Производител: Hp

Прегледај
Во кошничка

Попуст

Lenovo M70e SFF E5500/2GB/160GB/DVD/Win7Pro pre-Installed

Залиха

ДА

Цена

7.500  ден.

Редовна цена:

8.400  ден.

Гаранција

365

дена

Lenovo M70e SFF E5500/2GB/160GB/DVD/Win7Pro pre-In...

Part number: M70e

Производител: LENOVO

Прегледај
Во кошничка
HP Elite 8000 SFF C2D E7500/2GB/250GB/Win7Pro

Залиха

ДА

Цена

7.500  ден.

Гаранција

365

дена

HP Elite 8000 SFF C2D E7500/2GB/250GB/Win7Pro

Part number: DC8000

Производител: Hp

Прегледај
Во кошничка
Dell Optiplex 780 DT C2D E7500/2GB/160GB/Win7Pro

Залиха

ДА

Цена

7.500  ден.

Гаранција

365

дена

Dell Optiplex 780 DT C2D E7500/2GB/160GB/Win7Pro

Part number: Dell Optiplex 780

Производител: DELL

Прегледај
Во кошничка

Попуст

Lenovo M57p USFF C2D E6550/2GB/80GB/DVD/Win7Pro MAR pre-installed

Залиха

ДА

Цена

7.400  ден.

Редовна цена:

7.900  ден.

Гаранција

365

дена

Lenovo M57p USFF C2D E6550/2GB/80GB/DVD/Win7Pro MA...

Part number: M57p USFF

Производител: LENOVO

Прегледај
Во кошничка

Попуст

HP DC7900 SFF C2D E8400/2GB/80GB/DVD/WinVista

Залиха

ДА

Цена

5.903  ден.

Редовна цена:

6.400  ден.

Гаранција

365

дена

HP DC7900 SFF C2D E8400/2GB/80GB/DVD/WinVista

Part number: DC7900_SFF

Производител: Hp

Прегледај
Во кошничка

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00