Нови ДД-Конфигурации оптимизирани за гејминг и професионална работа

Нови ДД-Конфигурации оптимизирани за гејминг и професионална работа
Составени од најквалитетните компоненти достапни на нашиот пазар.
Можност за промена на било која компонента од http://ddstore.mk
- најголем избор на комопненти од сите достапни брендови во МК на http://ddstore.mk
- бесплатен совет при избор компоненти и оптимизација за конкретни потреби (биос апдејт, оверклок...)
- дополнителен попуст, подарок и бесплатно професинално склопување со cable management
 
Комплетна понуда на следниот линк
Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија!
 

Попуст

DD Ultimate Core™ i7-5820K, 64GB, GeForce GTX 980Ti SLI, 2x2TB HDD + 500GB SSD

Залиха

ДА

Gamer

Цена

236.053 ден.

Редовна цена:

287.779 ден.

Гаранција

1080

дена

DD Ultimate Core™ i7-5820K, 64GB, GeForce GT...

Part number: DD Ultimate

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Extreme Overclock Skylake, Core™ i7-6700K, 16GB RAM, GeForce GTX 980, 1TB HDD + 250GB SSD

Залиха

ДА

Gamer

Цена

111.316 ден.

Редовна цена:

135.708 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Extreme Overclock Skylake, Core™ i7-6700K...

Part number: DD-Extreme Overclock Skylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Expert Overclock Skylake, Core™ i5-6600K, 16GB RAM, Radeon™ R9 FURY X 4G HBM, 1TB HDD + 120GB SSD

Залиха

ДА

Gamer

Цена

97.799  ден.

Редовна цена:

119.229 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Expert Overclock Skylake, Core™ i5-6600K,...

Part number: DD-Expert Overclock Skylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Extreme Overclock Haswell, Core™ i7-4790K, 32GB, NITRO Radeon™ R9 390, 1TB HDD + 120GB SSD

Залиха

ДА

Gamer

Цена

85.443  ден.

Редовна цена:

104.166 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Extreme Overclock Haswell, Core™ i7-4790K...

Part number: DD-Extreme Overclock Haswell

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Expert Overclock Haswell, Core™ i5-4690K, 16GB RAM, ASUS Strix GTX 970, 1TB HDD + 120GB SSD

Залиха

ДА

Gamer

Цена

62.153  ден.

Редовна цена:

75.773  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Expert Overclock Haswell, Core™ i5-4690K,...

Part number: DD-Expert Overclock Haswell

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-AMD FX™ 8350, 16GB, Nitro Radeon™ R9 390, 1TB HDD + 120GB SSD

Залиха

ДА

Gamer

Цена

56.158  ден.

Редовна цена:

68.464  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-AMD FX™ 8350, 16GB, Nitro Radeon™ R...

Part number: DD-AMD FX

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Lite Core™ i3-6100, 8GB RAM, GEFORCE® GTX 960, 1TB HDD

Залиха

ДА

Gamer

Цена

39.838  ден.

Редовна цена:

48.568  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Lite Core™ i3-6100, 8GB RAM, GEFORC...

Part number: DD-Gamer Lite

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Core™ i3-4370, 8GB RAM, Radeon™ R9 380X, 1TB HDD

Залиха

ДА

Gamer

Цена

35.823  ден.

Редовна цена:

43.673  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Core™ i3-4370, 8GB RAM, Radeon&trad...

Part number: DD-Gamer

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-64,  Core™ i3-4160, 4GB RAM, HD2000, 500GB HDD

Залиха

ДА

Цена

15.900  ден.

Редовна цена:

17.068  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-64, Core™ i3-4160, 4GB RAM, HD2000, 500G...

Part number: DD-64

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Home Pentium® G3220, 4GB, HD2000, 500GB HDD

Залиха

ДА

Цена

12.600  ден.

Редовна цена:

13.526  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Home Pentium® G3220, 4GB, HD2000, 500GB HDD

Part number: DD-Home

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Cancelаrea Celeron® G1610, 2GB, HD2000, 500GB HDD

Залиха

ДА

Цена

9.800  ден.

Редовна цена:

10.520  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Cancelаrea Celeron® G1610, 2GB, HD2000, 50...

Part number: DD-Cancelаrea

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Basic Celeron® 430, 2GB, HD2000, 500GB

Залиха

ДА

Цена

8.470  ден.

Редовна цена:

9.092  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Basic Celeron® 430, 2GB, HD2000, 500GB

Part number: DD-Basic

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00