Philips & Quart TV на ПОПУСТ

Јавете се за ПОПУСТ
пред
ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО
Philips 32" LED TV 32PHH4309
Купи Онлајн
Quart 42" SMART HD LED TV LPS421
Купи Онлајн
Quart 40" HD LED TV LP401
Купи Онлајн
Quart 50" Full HD Smart LED TV LPS500
Купи Онлајн
 
И уште во понудата:

-
Philips 32" LED 32PHH4200 HD Slim LED TV - Купи Онлајн
- Quart 32" LED LP330 - Купи Онлајн
- Quart 32" LED LPS350 Stylish SMART HD LED TV - Купи Онлајн
- Quart 32" LED LPS352 SMART HD LED TV - Купи Онлајн
- Quart 39" LED LPS392 SMART HD LED TV - Купи Онлајн
- Quart 40" LED LPS401 SMART HD LED TV - Купи Онлајн
- Quart 42" LED LPS432 SMART HD LED TV - Купи Онлајн

- TV Stand S-BOX LCD-100 13"-30" Купи Онлајн
- TV Stand S-BOX PLB-114M 23"-55" Купи Онлајн

Јавете се или нарачајте онлајн. Вршиме достава низ цела Македонија.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00