Со ACER и BENQ проекторите уживајте во Европското првенство и не пропуштајте ниеден гол!

 
BenQ W1110s
53.463 ден.
Resolution: 1920 x 1080
Brightnes: 2200 lm
Contrast ratio: 15000:1
Weight: 3.3 kg
Купи онлајн
 
ACER X113P
20.856 ден.
Resolution: 800x600
Brightnes: 3000 lm
Contrast ratio: 20000:1
Weight: 2.5kg
Купи онлајн
BenQ MW705
42.572 ден.
Resolution: 1280x800
Brightnes: 4000 lm
Contrast ratio: 13000:1
Weight: 3 kg
Купи онлајн
 
ACER H6510BD
56.071 ден.
Resolution: 1080p
Brightnes: 3000 lm
Contrast ratio: 10000:1
Weight: 2.2 kg
Купи онлајн
Прегледај уште од BenQ & Acer проектори
ACER M90-W01MG
4.864 ден.
Projection Screen Wall & Ceiling Gray Manual 90'' diagonal (16:9)
Купи онлајн
 
Прегледај уште од BenQ & Acer Projection Screen
 
Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија.
Дневни, неделни и месечни акции.
Секој ден нови продукти по екстра цени.

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00