Користени лаптопи - професионални бизнис серии со лиценциран Windows 10

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!
Користени лаптопи - професионални бизнис серии со лиценциран Windows 10
Модели со Core i7, SSD, Nvidia Quadro графички карти.
Промотивно 6 години гаранција 7 дена гаранција за враќање пари (можност за доплата за гаранција до 1 годинa) коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.
*
А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
*
А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Издвојуваме:
Fujitsu Celsius H720 15.6" A Class
Процесор: i7 3720QM
РАМ: 8GB DDR3
Хард Диск: 128 GB SSD
Графичка карта : Nvidia Quadro
Оперативен систем : Windows 10 Pro
Цена: 39.900 ден
Купи онлајнHP EliteBook 2540p 12.1" A Class

Процесор - Intel Core i7-640LM
РАМ - 4GB DDR3
Хард Диск - 160GB
Графичка карта : Intel HD
Оперативен систем - Win10Home MAR
Цена: 20.000 ден.
Купи онлајнDELL Latitude E6230 12.5" WXGA LED А Class

Процесор: i5 3320M
РАМ: 4GB
Хард Диск: 128GB SSD
Оперативен систем : Windows 10 MAR
 
Цена: 19.900 ден.
Купи онлајн
Види уште
А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.
 
- 100% легален Microsoft Windows
- Инсталирани антивирус и основни програми
- 12 месеци гаранција, 7 дена гаранција за враќање пари

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00