Нови количини користени монитори

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!
Нови количини користени монитори со 6 месеци гаранција од 1800 денари.


LG L177WSB 17" WIDE 1440x900 WSXGA+16:10 Black
Цена: 2.100 ден.
Купи онлајн

Промотивно 6 месеци гаранција, 7 дена гаранција за враќање пари.

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.
Компјутерите се увезени од ЕУ и се High-End модели од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo и се најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции.

 


Samsung 943T 19" VGA DVI
Цена со попуст: 2.800 ден.
Редовна цена: 3.200 ден.
Купи онлајн
Philips 220P2 22" А Calss
Цена со попуст: 4.000 ден.
Редовна цена: 4.500 ден.
Купи онлајн
Види уште

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00