Windows 10 Pro - поголема безбедност и повеќе контрола

 

Одберете уреди со Windows 10 Pro - добивате поголема

безбедност и повеќе контрола

Сметајте на повеќе безбедност за вашите деловни информации. Ако вашиор Windows 10 Pro уред или USB диск е изгубен или украден Windows 10 може да задржи се што е заклучено, па никој неможе да пристапи до вашите деловни системи или податоци. И вие можете далечински да ги избришите вашите деловни податоци од изгубените или украдени уреди или од личните уреди на поранешните вработени.
Изградба на њашите постоечки технолошки инвестиции. Windows 10 Pro ја подобрува вашата актуелна инфраструктура, задржувајќи ги полисите што веќе ги имате во местото. Лесно се приклучува на вашата деловна мрежа и ви дава полесен пристап до датотеките, папките, принтерите и другите споделени податоци и уреди.
Простап дп вашиот компјутер од било каде. Треба да се работи но немате "работен" компјутер со вас? Можете да пристапите и да користите вашите датотеки, папки и апликации од вашиот омилен уред, речиси насекаде, се додека имате интернет конекција и Remote Desktop (пристап на далечина).
Земете уред за напорна работа кој вашиот бизнис го заслужува. Ви треба уред на кој можете да сметате дека ќе ги работи сите апликации што ви се потребни, да е стабилен при тешка употреба и да ви помогне во побезбедно одржување на вашите деловни податоци. Деловните уреди нудат повеќе функции и доаѓаат со многу подобри гаранции и можности за подршка, за да се заштити вашата инвестиција.
Лаптоп Компјутери со Windows 10

Windows 10 Pro уреди добиваат дури и подобри услуги со

Microsoft cloud services на дофат на вашите прсти

Бренд Десктоп Компјутер со Windows 10
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Google Plus
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00