Нови количини SAMA гејминг куќишта на промоција

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Нови количини SAMA гејминг куќишта на промоција

Најдобар избор во однос цена - перформанси
Акцијата трае до трошење на залихите.
Одлична можност овој месец да составите гејминг компјутер по ваш избор со SAMA куќиште!
Сите конфигурации составени по избор на клиент, влегуваат во месечната наградна игра конфигурацја по избор на клиен.
Комплетна понуда на следниот линк

 

Комплетна понуда онлајн
 
Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија
Дневни, неделни и месечни акции.
Секој ден нови продукти по екстра цени.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00