Пакет office промоција - користен компјутер + монитор

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Пакет office промоција
Користен компјутер со лиценциран Windows 10 + 19" монитор
9900 денари
А-Класа Intel® Pentium® E5200 2500Mhz/2GB
DDR3/250 GB HDD
&
VGA DVI Silver/Black
Најевтин компјутер со Windows лиценца. Идеален за канцеларии, за работа со Office интернет и основни програми. Компјутерот доаѓа со инсталиран Windows, Антивирус и основни програми за работа со Office и интернет

Подарок нови тастатура и маус

Јавете се или нарачајте онлајн, вршиме достава низ цела Македонија
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Google Plus
Instagram
YouTube

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00