Квалитетен Микрософт хардвер на попуст!

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Microsoft Keyboard 200 USB
Black
Цена со попуст: 512 ден.
Micorsoft Opt. mouse 200 BUSUSB Black
Цена со попуст: 512 ден.
Microsoft Mouse 3500 Wireless
Black
Цена со попуст: 1.471 ден.
Microsoft Keyboard + Mouse 400USB
Цена со попуст: 1.162 ден.
Комплетна понуда онлајн

Најлесниот начин да дојдете до квалитетен хардвер на периферни уреди е да ја искористите акцијата со намалени цени на Микрософт хардвер.

Акцијата трае до трошење на залихите
Јавете се или нарашајте онлајн.
Вршиме достава низ цела Македонија.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00