Акција на Wacom табли за цртање

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач

Акција на Wacom табли за цртање

 

На ваше барање, повторно на акција Wacom табли за цртање
Висок квалитет, достапни цени
Акцијата трае до трошење на залихите.
 
Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија.
Дневни, неделни и месечни акции.
Секој ден нови продукти по екстра цени.
Комплетна понуда на следниот линк
 
Wacom Intuos Art Black Pen & Touch M CTH690AK
Цена со попуст: 11.290 ден.
Редовна цена: 11.884 ден.
Купи онлајн
Wacom Cintiq 27QHD

Цена со попуст: 134.581 ден.
Редовна цена: 141.664
Купи онлајн
Wacom Cintiq 13HD
 
Цена со попуст: 48.456 ден.
Редовна цена: 51.007 ден.
Купи оналјн
Wacom Intuos Photo Black Pen & Touch S CTH490PK
Цена со попуст: 5.641 ден.
Редовна цена: 5.938 ден.
Купи онлајн
Комплетна понуда онлајн

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00