Aкција на куќишта и напојувања Cooler Master

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач

Aкција на куќишта и напојувања
Cooler Master

Одлична можност и овој месец да составите гејминг компјутер по ваш избор!

Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија!

Комплетна онлајн понуда

Cooler Master Case, Cosomos SE, Full Tower

Цена со попуст: 7.690 ден.
Купи онлајн

Cooler Master Case, Mid Tower,
PSU 500W

Цена со попуст: 3.938 ден.
Купи онлајн

Cooler Master Case, Mid Tower,
Midnight Black

Цена со попуст: 2.459 ден.
Купи онлајн

Cooler Master G550M GM Series,
550W

Цена со попуст: 4.851 ден.
Купи онлајн

Cooler Master G650M GM Series,
650W

Цена со попуст: 5.284 ден.
Купи онлајн

Cooler Master G750M GM Series,
750W

Цена со попуст: 5.967 ден.
Купи онлајн

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00