Новогодишна промоција на проектори

 

Планирате домашно новогодишно кино?

Најголем избор на проектори во ДДСтор


Побрзајте, промотивните цени траат до 31ви декември!
Јавете се или нарачајте онлјан. Вршиме испорака низ цела Македонија.
Дневни, неделни и месечни акции.
Секој ден нови продукти по екстра цени.

Комплетна понуда на следниот линк