ДД-Конфигурации прилагодени за сечии потреби - Офис, Гејминг, Адванс-Рендер

ДД-Конфигурации прилагодени за сечии потреби -
Офис, Гејминг, Адванс-Рендер
Со секоја конфигурација гратис склопување и кејбл менаџмент. Сите конфигурации учествуваат во новогодишната
custom-build наградна игра.

DDМраз
ќе доделува вредни подароци.

При купување на конфигурација, дополнителен попуст за купување монитор, принтер или доградба по ваша желба.
Како и гратис - тастатура и маус
Комплетна онлајн понуда

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00