Универзални докинг станици за лаптопи - 2800 денари

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
Голем избор на универзални докинг станици за лаптопи HP, Dell, Lenovo, Fujitsu
 
Претворете го вашиот лаптоп во десктоп компјутер/работна станица
 
При купување користен лаптоп, 50% попуст на докинг станица
 
Комплетна понуда на следниот линк

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00