Надворешни дискови на акција

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!
За пренос и заштита на податоци
Надворешни дискови на акција
~
Акцијата трае до трошење на залихите!

Јавете се или нарачајте онлајн.
Вршиме достава низ цела Македонија
~

Freecom External HDD 1TB Mobile Drive Classic USB 3.0
Цена со попуст: 3.327ден.
Редовна цена: 3.502ден.
Купи онлајн
Verbatim External HDD 3TB , Store n Save USB 3.0 (3.5")
Цена со попуст: 6.587ден.
Редовна цена: 6.933ден.
Купи онлајн
Freecom External HDD 500GB Mobile Drive Classic USB 3.0
Цена со попуст: 2.634ден.
Редовна цена: 2.772ден.
Купи онлајн
Verbatim External HDD 2.5" 2TB USB 3.0 Store n Go, Silver
Цена со попуст: 5.706ден.
Редовна цена: 6.006ден.
Купи онлајн
Verbatim External HDD 2.5" 2TB USB 3.0 Store n Go, 2nd Gen, Blac
Цена со попуст: 6.038ден.
Редовна цена: 6.356ден.
Купи онлајн
Verbatim External HDD 2.5"2TB USB 3.0,
Black
Цена со попуст: 5.706ден.
Редовна цена: 6.006ден.
Купи онлајн
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈН
 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00