Користени бренд компјутери моќни конфигурации со i3, i5

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Користени бренд компјутери
моќни конфигурации со i3, i5

Компјутерите содржат Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher). Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е инсталиран на компјутерот заедно со основни бесплатни програми (антивирус, PDF, OpenOffice)

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Можност за надограба на РАМ меморија и на Хард диск
Дополнителни попусти на поголеми порачки.

DELL OptiPlex 7010 Intel® Core™ i3 2120/4GB RAM/250 GB HDD/NO ODD/Win10

Цена со попуст: 10.900ден.

Купи онлајн
Dell Optiplex 990 Mini Tower Gamer Core i5 2400/8GB DDR3/250GB/VGA 1050 NEW/DVD-RW/Win10
Цена со попуст: 26.500ден.
Купи онлајн
Dell Optiplex 990SFF
Intel® Core™ i5-2400/4GB DDR3/320GB HDD/DVD-RW/Win10
Цена со попуст: 15.900ден.
Купи онлајн
HP 8200 USDT MicroPC
Intel® Core™ i5-2400S/4GB DDR3/320GB HDD/Win10
Цена со попуст: 15.500ден.
Купи онлајн


Dell Optiplex 990 SFF – Intel® Core™ i5-2400/8GB DDR3/250GB HDD/DVD-RW/Win 10ProЦена со попуст: 19.900ден

Купи онлајн
HP Compaq Elite 8300 SFF
Intel® Core™ i5-3470
4GB DDR3/320GB HDDDVD-RW
Slim Desktop
Цена со попуст: 14.900ден.
Купи онлајн
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈН

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00