Есенско намалување на користени бренд конфигурации со Intel® Core™ i5

Не ги гледате сликите?
saleNews
Есенско намалување
на користени бренд конфигурации со
Intel® Core™ i5

Компјутерите содржат Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher). Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е инсталиран на компјутерот заедно со основни бесплатни програми (антивирус, PDF, OpenOffice)

Побрзајте! Количините се ограничени!

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.

А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање.
Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување.
А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Можност за надограба на РАМ меморија и на Хард диск.
Дополнителни попусти на поголеми порачки.
Јавете се или нарачајте онлајн.
Вршиме испорака низ цела Македонија.
Доставата е БЕСПЛАТНА!
Комплетна онлајн понуда на DELL конфигурации со i5
Dell Optiplex 990 SFF
Intel® Core™ i5-2400

*Процесор - Intel® Core™ i5-2400
*РАМ - 8GB DDR3
*Хард Диск - 120GB SSD + 320GB HDD
*Графичка карта - Intel
® HD
*Оперативен систем - Win10 Home
Редовна цена - 22,900 ден
Цена со попуст - 19,900 ден

Купи онлајн »

Dell Optiplex 990 Mini Tower Gamer
Intel® Core™ i5-2400

*Процесор - Intel® Core™ i5-2400
*РАМ - 8GB DDR3
*Хард Диск - 250GB HDD
*Графичка карта - GTX 1050 New
*Оперативен систем - Win10 Home
Редовна цена - 25,900 ден
Цена со попуст - 28,000 ден

Купи онлајн »

Dell Optiplex 990 SFF
Intel® Core™ i5-2400

*Процесор - Intel® Core™ i5-2400
*РАМ - 8GB DDR3
*Хард Диск - 250GB HDD
*Графичка карта - Intel
® HD
*Оперативен систем - Win10 PRО
Редовна цена - 20,900 ден
Цена со попуст - 18,900 ден

Купи онлајн »

Dell Optiplex 990 Mini Tower Gamer
Intel® Core™ i5-2400

*Процесор - Intel® Core™ i5-2400
*РАМ - 4GB DDR3
*Хард Диск - 320GB HDD
*Графичка карта - Intel HD
*Оперативен систем - Win10 Home
Редовна цена - 16,900 ден
Цена со попуст - 14,900 ден

Купи онлајн »

Комплетна онлајн понуда на DELL конфигурации со i3
Комплетна онлајн понуда на сите достапни конфигурации

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00