Голема ноемвриска UPS распродажба од nJoy

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Голема есенска распродажба на UPS уреди

од nJOY


Најквалитетната опрема за заштита на вашите електронски уреди.

Неопходна да се грижи за безбедноста на вашите компјутери, рутери, гејминг конзоли и секаква друга електроника.

Акцијата трае до трошење на залихите.
Јавете се или нарачајте онлајн.
Вршиме испорака низ цела Македонија!

NJOY Horus Plus
600 VA
Цена со попуст: 2.886ден.
Редовна цена: 3.103ден.
Купи онлајн
NJOY ARES
700VA
Цена со попуст: 8.813ден.
Редовна цена: 9.476ден.
Купи онлајн
NJOY ATEN
1000L ON-LINE
Цена со попуст: 13.577ден.
Редовна цена: 14.599ден.
Купи онлајн
AVR NJOY AKIN 2000VA
Цена со попуст: 2.691ден.
Редовна цена: 2.893ден.
Купи онлајн
AVR NJOY AKIN 3000VA
Цена со попуст: 4.758ден.
Редовна цена: 5.116ден.
Купи онлајн
NJOY ATEN
3000L
Цена со попуст: 32.079ден.
Редовна цена: 34.493ден
Купи онлајн
NJOY AVR AKIN 1000 VA
Цена со попуст: 1.872ден.
Редовна цена: 2.013ден.
Купи онлајн
UPS NJOY ERIS
600VA
Цена со попуст: 5.225ден.
Редовна цена: 5.619ден.
Купи онлајн
NJOY EIDO
600VA
Цена со попуст: 2.340ден.
Редовна цена: 2.516ден.
Купи онлајн
NJOY Isis
2000L
Цена со попуст: 9.043ден.
Редовна цена:9.724ден.
Купи онлајн
NJOY Horus Plus 1000VA/900W
Цена со попуст: 5.459ден.
Редовна цена: 5.870ден.
Купи онлајн
UPS NJOY ISIS
650L
Цена со попуст: 3.198ден.
Редовна цена: 3.438ден.
Купи онлајн
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈН
 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00