⁂Нови производи во DDStore - Прочистувачи на воздух⁂

Не ги гледате сликите?

ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ

За здрав живот - чист воздух во вашиот дом.
Го прочистува воздухот од ПМ честички и хемикалии.
Неутрализира бактерии и вируси.

Со врвен квалиет од реномираните производители Blueair и Winix

Побрзајте! Ограничени количини!

Прочистувачите користат од три до пет фази на прочистување за ефикасно да го прочистуваат загадениот воздух. Прашина, чад, полен, првутот од животни, спори од мувла, редуцира органски хемикалии кои се штетни за вашиот дом и животната средина и можат да го иритираат вашиот респираторниот систем.

Прочистувачите кои ви ги нудиме ќе го намалат присуството на овие загадувачки супстанци, така што ќе можете да живеете удобно во вашиот дом.

Филтрите со активен јаглен ги редуцираат хемикалиите во воздухот.

Вистинскиот ХЕПА филтер ги филтрира 99,97% од респираторните надразнувачи и загадувачи, како што се алергени, полен, спори од мувла, прашина, првутот од животни, бактерии и вируси (PM2.5, PM10).

Овој уред е одличен избор за луѓе кои имаат астма и алергија.

Јавете се или нарачајте онлајн.
Вршиме испорака низ цела Македонија.

Доставата е БЕСПЛАТНА!!!

Прочистувачи на промоција
Прочистувачи

Winix HR1000

*Цена: 22.926 ден.

Купи онлајн »

Blueair Classic 205

*Цена: 23.175

Купи онлајн »

Blueair Classic 280i

*Цена: 29.006 ден.

Купи онлајн »

Blueair Sense+

*Цена: 29.006 ден.

Купи онлајн »

Blueair Classic 480i

*Цена: 37.479 ден.

Купи онлајн »

Blueair Classic 405

*Цена: 31.648 ден.

Купи онлајн »

Blueair Pro M

*Цена: 44.656 ден.

Купи онлајн »

Blueair Classic 605

*Цена: 46.400 ден.

Купи онлајн »

Blueair Classic 680i

*Цена: 52.181 ден.

Купи онлајн »

Winix T1

*Цена: 66.784 ден.

Купи онлајн »

Blueair Pro L

*Цена: 74.908 ден.

Купи онлајн »

Blueair Pro XL

*Цена: 161.976 ден.

Купи онлајн »

Филтри

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00