Qnap во ДДСтор - NAS мрежни дискови за професионални backup решенија

Не ги гледате сликите?

Моќната TVS-x82 серија, наменета за бизнис корисници кои имаат потреба од најголема ефикасност во складирањето податоци.


TVS-x82 има напреден хардвер за поголема ефикасност, вклучувајќи и вграден SATA M.2 SSD, 2.5 "SSD слотови, паметно ладење со компактни димензии и инсталација на хард дискот без алатки.
Комплетна Онлајн Понуда

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00