Користени бренд компјутери со лиценциран Windows 10 од 6900 денари

Не ги гледате сликите?

Користени бренд компјутери со лиценциран Windows 10 од 6900 денари

Компјутерите содржат Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher). Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е инсталиран на компјутерот заедно со основни бесплатни програми (антивирус, PDF, OpenOffice)

А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење.


Можност за надограба на РАМ меморија и на Хард диск.
Јавете се или нарачајте онлајн. Вршиме испорака низ цела Македонија. Доставата е БЕСПЛАТНА!

<<< Комплетна понуда онлајн >>>
Fujitsu Esprimo C5731 SFF
*Процесор - Core™2 Duo E8400
*РАМ - 2GB DDR3
*Хард Диск - 250GB HDD
*Графичка - Intel® HD
*OS - Windows 10 Home

Цена со попуст - 6,900ден.
Купи онлајн
Dell Optiplex 990 Mini Tower

*Процесор - Core™ i5-2400
*РАМ - 4GB DDR3
*Хард Диск - 250GB HDD
*Графичка - Intel® HD
*OS - Windows 10 Home

Цена со попуст - 15,900ден.
Купи онлајн
DELL OptiPlex 7010

*Процесор - Core™ i3-3245
*РАМ - 4GB DDR3
*Хард Диск - 320GB SATA
*Графичка - Intel®HD
*OS - Windows 10 Home


Цена - 11,500 ден.
Купи онлајн
Dell Optiplex 990 SFF

*Процесор - Core™ i5-2400
*РАМ - 4GB DDR3
*Хард Диск - 320GB SATA
*Графичка - Intel®HD
*OS - Windows 10 Home

Цена со попуст-14,900 ден.
Купи онлајн
Dell Optiplex 990 SFF
*Процесор - Core™ i5-2400
*РАМ - 8GB DDR3
*Хард Диск - 120GB SSD + 320GB HDD SATA
*Графичка - Intel® HD
*OS - Windows 10 Home

Цена со попуст - 19,900 ден.
Купи онлајн
Dell Optiplex 990 SFF+ Dell 24" Monitor
*Процесор - Core™ i5-2400
*РАМ - 4GB DDR3
*Хард Диск - 320GB HDD
*Графичка - Intel® HD
*OS - Windows 10 Home

Цена со попуст - 23,500 ден.
Купи онлајн

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00