13 причини за инспирација

Не ги гледате сликите?
13 причини за инспирација

13 ГОДИНИ ЗАЕДНО

СЛАВИМЕ РОДЕНДЕН

доделуваме подароци

Затоа што 13 ни е среќна бројка оваа година
ПЕТОК
13

Затоа што денес имаме 13 причини за славење.
Со секој купен лаптоп Dell XPS 13 како ПОДАРОК добивате Cooler NotePal од брендот Cooler Master.


1. Оперативен систем Windows 10
2. Dell Cinema со неверојатна боја, звук и стриминг
3. Најмал 13,3" InfinityEdge лаптоп во светот
4. Опција за Touch
5. Целосно подобрени перформанси
6. Осма генерација Intel® процесор Dell Dynamic Power Mode
7. Одличен, најсовремен екран
8. Повеќе еколошки одговорни од било кога
9. 90% од деловите на лаптопот лесно можат да се рециклираат или повторно да се користат
10. Долг рок на траење на батеријата
11. Killer™ Wireless
12. UltraSharp QHD+ resolution (3200x1800)
13. ПОДАРОК Cooler

КУПИ ОНЛАЈН

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00