OPTOMA Проектори на попуст како за на светско

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
OPTOMA ПРОЕКТОРИ
НА ПОПУСТ КАКО ЗА  НА
СВЕТСКО

Со нетрпение сите го очекуваме Светското Првенство по Фудбал во Москва.

Сигурно многу луѓе ќе уживаат пред екраните дома, а колку поголем е екранот, толку поспектакуларен станува фудбалот.

Вршиме испорака низ цела Македонија, акцијата трае до трошење на залихите.

Optoma S331 DLP Projector

Display Type: DLP
Light Output: 3200 Lumens
Features: HDMI Input, USB
Audio: Mono
Life of Lamp - Eco Usage: 6000 Hours
Contrast Ratio: 4000:1
Optoma S321 DLP Projector

Display Type: DLP
Light Output: 3200 Lumens
Features: Speakers, USB
Audio: Mono
Life of Lamp - Eco Usage: 6000 Hours
Contrast Ratio: 22000:1
Нарачајте онлајн

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00