ЗОШТО КОМПЈУТЕРИТЕ СО ЛИЦЕНЦИРАН WINDOWS СЕ СО ПРЕДИМСТВО ВО ДДСТОР

ЗОШТО ЛИЦЕНЦИРАН СОФТВЕР?
ЗАШТИТЕНИ СТЕ
Лиценцираните копии на софтверот на Microsoft доаѓаат со повисоко ниво на заштита од вируси, шпионски софтвер итн.
ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА
Само сопствениците на лиценцирани софтверски производи можат да имаат корист од придобивките на техничка поддршка од Microsoft. Спротивно на тоа имателите на нелиценцирани копии можат да направат вистински финансиски и лични загуби во случај на проблем.
БЕЗ ИЗЛИШНИ ПРОБЛЕМИ
Нашите клиенти можат да се потпрат на веродостојноста и перформансите што можат да ги обезбедат само правилно лиценциран софтвер. Спречете ги проблемите и принудително запирање на работата на компјутерот, пробив во сигурноста итн, причинети од користене нелиценциран софтвер
РИЗИЦИ ОД НЕЛИЦЕНЦИРАН СОФТВЕР
 
ВИРУСИ, КРАЖБА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ
 
Околу една третина од компјутерите со нелиценциран софтвер се заразени со некој вид вирус, што го зголемува ризикот од кражба на лични податоци и банкарски информации.
 
ОШТЕТЕНИ КОМЈУТЕРИ, СМАРТФОНИ, ТАБЛЕТИ
Користењето нелиценциран софтвер може да резултира со перформансите на компјутерот/смартфонот/таблетот и сите други уреди на било која компанија или корисник.
ПОВЕЌЕ ТРОШОЦИ
Отстранувањето на проблемите предизвикани од употребата на нелиценциран софтвер може да биде скапо. Повеќе од 25 милијарди долари и повеќе од 1,2 милијарди работни часови се неповратно изгубени за проблеми предизвикани од вируси инсталирани со нелиценцирани копии на софтвер за 2014 година.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00