Летен месец на мрежна опрема TP-LINK разделници, рутери и мрежни адаптери

 

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!
Попуст во DDStore

♛ TP-LINK 

TP-LINK разделници, рутери и мрежни адаптери на попуст во ДДСтор!
Рангирани како најдобрите според корисниците на безжични рутери! Постигнат највисок резултат на интуивност на софтвер, безбедност и разновидност на понудени карактеристики.

Попустот важи до крај на месец јули или до трошење на залихите.

Јавете се или нарачајте онлајн. Вршиме испорака низ цела Македонија. Доставата е Бесплатна!

Разделници
Рутери
Адаптери
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈНВизија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00