Life is just a game - RAZER - голем избор, големи попусти до крај на месец октомври

Не ги гледате сликите?
ОКТОМВРИСКА ПОНУДА ЗА ГЕЈМЕРИ

ГОЛЕМ ИЗБОР, ГОЛЕМИ ПОПУСТИ
САМО ВО DDStore!!!

Кога зборуваме за уживање во игрите - звукот, допирот и удобноста се од големо значење за посакуваната победа. Со едноставна онлајн нарачка или нарачка преку телефон Вие ќе го добиете своето ново RAZER искуство со бесплатна достава каде и да сте во Македонија!

➤➤➤ Достапни модели во DDStore на ПОПУСТ и со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА:

ПОДЛОГИ ЗА ГЛУВЦИ
ГЕЈМЕРСКИ ТАСТАТУРИ
ГЕЈМЕРСКИ ГЛУВЦИ
ГЕЈМЕРСКИ СЛУШАЛКИ
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈНВизија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00