TYSSO на залиха во ДДСторе. Спремни да го поттикнеме вашиот бизнис

Не ги гледате сликите?
TYSSO
први на вашата листа за подобрување на потребите на вашиот бизнис по најдобри цени на пазарот.
TYSSO Thermal Printer
80mm, 250mm/sec, USB/Parallel/RJ11
Купи онлајн
Tysso Laser Barcode Scanner
Handheld,
Rate: 100 scans/sec
Купи онлајн
Tysso MSR USB KIT

For POS-1000 MSR
BLACK
Купи онлајн
Комплетна понуда онлајн

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00