Најдоброто од Mitsubishi во ddstore.mk по најдобра цена +Бесплатна Достава!

Не ги гледате сликите?
Најдоброто од

♛ Mitsubishi Electric Air Conditioners

Убавина во живеењето со совршените технолошки клима уреди од Mitsubishi Electric.
Клима на 21 век, класа A+++, Deluxe дизајн и наjвисок стандард според ERP нормите.
Развиени да го комплетират модерниот ентериер на просторијата, LN серијата е достапна во четири бои посебно избрани да се вклопат во секој простор.

Јавете се или нарачајте онлајн. Вршиме испорака низ цела Македонија. Доставата е Бесплатна!

MSZ-FH
MSZ-HJ
MSZ-LN
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈН

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00