Импресивен панорамски поглед кон Вашиот бизнис со DELL Pro refurbished монитори!

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач

Импресивен панорамски поглед
кон Вашиот бизнис со DELL
Професионални Ultra Sharp серии!

Уживајте во идеална комбинација на ефикасност, зголемување на продуктивноста, удобност при долго растојание и енергетски ефикасни функции на целосен голем HD екран. Импресивниот панорамски поглед го прави DELL мониторот удобен, забавен, сигурен, достапен и опремен со основни карактеристики, што Ви овозможува врвно доживување при гледањето.

Јавете се или нарачајте онлајн.
Вршиме испорака низ цела Македонија!


DELL P2412H 24" Professional series
Цена со ПОПУСТ: 7.900 ден.
Купи онлајн

DELL U2412M 24" Ultra Sharp
Цена со ПОПУСТ: 9.500 ден.
Купи онлајн

DELL U2410F 24" Ultra Sharp
Цена со ПОПУСТ: 9.500 ден.
Купи онлајн

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00