TESLA SMART - Се што ви треба. Само сега за прифатлива цена!

Не ги гледате сликите?
Види ја пораката во пребарувач
На изглед елитно, а достапно се што е битно!

Tesla Smart - Се што ви треба! Силна препорака за пребирливите. Искуството ни кажува дека и Вие ќе ги препорачате понатаму. Јавете се или нарачајте онл@јн, вершиме БЕСПЛАТНА испорака низ цела Македонија!

 
TESLA смартфони
Многу практични предности. Само сега за поприфатлива цена!
Купи онлајн
TESLA таблети
Екрани со скап поглед, емитира живи бои со остри детали.
Купи онлајн
TESLA телевизори
Сега секој може да има извонреден телевизор. Елегантни и сигурни, разлика која може да се види!
Купи онлајн
TESLA клими
Пролет преку цела година. Поволни цени, тивка работа, штедлива технологија!
Купи онлајн
 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00