Застани што и да правиш, пронајди го бувчето во DD и добиј до 70% ПОПУСТ!

 

Не ги гледате сликите?
ГОЛЕМИ попусти Ве очекуваат во DD до 26.11.2018!
Почуствувајте го адреналинот на ЦРНИОТ ПЕТОК во DDStore.mk. Пазарувајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!

Бувчето во DD ќе ти донесе насмевка и во најцрниот ден, пронајди го во "Комплетна онлајн понуда" подолу.
КОМПЛЕТНА ПОНУДА ОНЛАЈН

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00