15 дневна празнична акција на сите nJoy производи.

Не ги гледате сликите?
nJoy производи на ПОПУСТ до 04 јануари 2019год. Побрзајте.
Оформи го твојот свет. Одбери ги вистинските алатки!

Јавете се или нарачајте
онл@јн.
Вршиме испорака низ цела Македонија. Доставата е БЕСПЛАТНА!
 
 
 
 
ОФОРМИ ГО ТВОЈОТ СВЕТ. ОДБЕРИ ГИ ВИСТИНСКИТЕ АЛАТКИ.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00