Нови количини користени професионални монитори по најниски цени на пазарот

 

Не ги гледате сликите?

Нови количини. Нови модели. Испорака веднаш.
Монитори
A Class Refurbished
СТИЛ, КВАЛИТЕТ И ДОСТАПНИ ЦЕНИ НА ЕДНО МЕСТО.
А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба.
12 месеци гаранција!

Следете не на социјалните мрежи или нашата мејлинг листа за да бидете во тек со промоциите!
Наша цел е да ги набавиме за Вас и најтешко достапните продукти на пазарот.

Пазарувајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!

КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00